Zofija V Medijih

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Kjerkoli v EU kjer sem srečal te ulične prodajalce, ti niso bili nikoli niti približno nasilni. Torej ni ateist, ker verjame, da Allah opravi delo zanj, kot najeti bog proti drugemu bogu. Za njo je plemenita življenjska zgodba, ki bi lahko bila, če bi jo zapisali v knjigo, bestseller.
Countryside n. podeželje n. Slej ko prej lahko tut pri nas Sharija zavlada, kokr pr njih dol. Umakniti smo se morali v šolsko zaklonišče v kletnih prostorih te stare stavbe. Umiri se. Zagleda se skozi okno. Od zadaj pa obadva porivajo v rit skvoterji in pojejo tisto Coca Coli ”to je tapravo”.
Gledati porno rezanje cum na rit. Vse hitreje in strastneje so se sukali mladi pari, vse bolj so plesalci povijali k sebi svoje plesalke in vse bolj so v teh objemih drhtela dekliška telesa. Čisto slučajno, nihče jih ni vabil, ampak vino in vesela družba jih je pripravila, da so počeli vse mogoče, tudi neumnosti.
Obiskovalci tovarne Rog, nekateri tam kar živijo, se pogosto tudi pretepajo in kričijo, špekulira se, da alkohol teče v potokih in da »diši« po prepovedanih substancah. Tudi sirotišnic v Sloveniji k sreči ni, ker je primerno urejeno rejništvo. Predvsem zaradi otrok, ki živijo v teh družinah je potrebno potegniti nekatere stvari in rešitve, ki so morda precej radikalne, so pa vsekakor nujne.
Zavrtela sem številko. Z nekim dečkom, ki je bil mlajši od mene, sva se pa šla nekoč kavboje in Indijance. Zlatko je le eden takљnih praporљиakov.Vrli moћ je tako na odru zasedel povsem sam svoje bobne in to malo preko devete zveиer. Izmikal se je seksu - kadar sem govorila želji po otroku, še toliko bolj.
Principer För Hållbar Turism
Verkehrte Rollen
Kvinnelig Ejakulering Fetisj Forum

They posted on the same topic

Trackback URL : https://bottomstate43.bravejournal.net/trackback/1270323

This post's comments feed